Monday, 4 March 2013

Cara Tukar Nama Facebook Yang Limit

Assalamualaikum. . . . dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog MSAH
Hari ni s3r10u5 nak tunjuk cara nak tukar nama facebook yang dah limit .
trick pakai www.facebook.com/hacked  .. dah tak leh pkai da ..(hampeh betol)
Tapi jangan risau… disini s3r10u5 ada trik terbaru untuk tukar nama Facebook anda…
Lepastu, masukkan apa yang di mahukan ^^
Contoh:
First Name : MrSerious
Middle Name : (biarkan kosong)
Last Name : Msah
Reason for change : Tulis lah sebab mengapa kamu nak tukar nama , mesti kena tulis dalam bahasa Ingeris taw ! ^^, Nak kosongkan pun takpe .. Tapi lebih baik bagi sebab, nanti senanglah FB Team faham kenapa kamu nak tukar nama :D
Contoh ayat untuk sebab mengapa nak tukar nama :
I want to change my name because this is real my name.
 dan pandai-pandai lah buat ayat sendiri ^^.
3. Kat Upload tu, korang uploadkan gambar profile korang .. :)
 4. Then, tekan SEND :)
 #Tunggu 24@48 jam :) Mesti berjaya punya !



No comments:

Post a Comment