Tuesday, 6 May 2014

Balik Kampung prepare ticket

Hari-hari terakhir di Melaka. nak beli tiket untuk balik cuti semester. Cakap jak nak save bajet untuk beli tiket, tapi last-last tu hemmm hampeh betul, pergi keluarkan duit untuk cuba game pula. hehehe tidak apa yang penting ambil pengalaman yang menyeronokkan. Kita orang join game roller coster 3D di AEON Melaka.

















Tunggu bas punyalah lama, biasanya jadual bas tepat waktu, tapi kali ni bas datang pula jam 11 pagi, lambat dah.


































Setelah selesai beli tiket, isi perut yang sedang mengalunkan lagu Bunkface ni. Nasi ayam jak mampu setakat ni, student la katakan, jimat itu student

nasi ayam black paper








































































Omel Angat susy, hari-hari susy omel angat hehehe
Happy belated birthday 19 years. Good girl baby. Love you always until forever

Selfie jap, perut kenyang tega dah ada untuk selfie hehehe.selfie, selfie, selfie praghhhh hahaha


jalan punya jalan, penat round satu shopping mall tu, iba-tiba pula jumpa satu game yang sunggu menarik minak kanak-kanak ribena ni kan. hehehe Game Roller Coster 3D. harga asal RM 15 tapi oleh kerana kami student dan ada bukti kad student, kami guna kad siswa, dapatkah lah diskaun yang sunggu hebat harga jadi RM10 tau.



`


shopping pula, lepas main, susy ni memang pantang nampak kasut tinggi, di situlah dia mula rambnag kaki nak beli (ayat baru) hehehe. kenalah faham dengan ketinggian yang dia ada.


























2 comments: