Saturday, 23 July 2011

sejak masuk tingkatan 6 ne..erm lagi busy la mana dengar kertas projek sekolah lagi..dengan hafalan quran dan sekarang lagi busy dengan exam topikal sekolah jadi tiada masa untuk update blog lagi..

habis exam nanti nak g pulau untuk hilangkan tekanan beberapa hari ni..oleh itu,sekarang dalam perancangan cari pulan yang terbaik untur d p...kapallai ngan mataking, mabul dan sipadan black list dah coz jarak trlalu jauh dan melampau dalam jurangnya

apa2 pun tengok lah nanti macam mana

No comments:

Post a Comment