Saturday, 8 February 2014

Angin Siberia Fizik



Lepas jawab Fizik tadi, tidak tahulah nak cakap apa, susahnya hanya aku dan Allah jak yang tahu. Ada 3 bentuk soalan tu dia bagi 12 markah percuma. Masalahnya aku yang tak baca buku tentang difinisi. Memang melyang macam angin lah markah tu, nak menangis tak berlagu pun tiada guna sudah.Tabah jak lah dengan rsult nanti.

Lepas keluar dari dewan peperiksaan tu, aku buka facebook, twitter dan moment, huisss penuh dengan update pasal fizik, memang di landa fizik lah laman sosial tu satu hari. Semuanya berbaur perasaan.

No comments:

Post a Comment