Saturday, 1 June 2013

Usaha gigih

baru-baru ne saya ada post pasal akak saya kak kina..yang dia jual mahal kat lelaki suka dia tu...dah suka sama suka kan buat lah perjanjian kalau tidak mahu buat maksiat kan..hehehe
ternyata post tu abang saya yang sekarang yang tengah belajar kat mesir sebagai pelajar tahun akhir juga dia ada terbaca tentang tulisan saya tu..hemmm tidak sangka pula rupanya selama ni abang saya perhatikan blog saya...
malas lah nak buat crita ne kn..baik buat dialog senang sikit.. (ketara sangat pemalas)

malam lepas post pasal cerita kakak saya...abang saya terus call kata nak skype..waktu mesir ngan Malaysia senang sikit nak teka...kalo sini malam kat sana dah petang... hemm beginilah ceritanya


Asyraf : ha apa cerita kak kina?

ira       : cerita dia..bah macamlah abang baca d blog tu..

asyraf : sapa nama budak lelaki tu?.. ambik kos apa dia?.. universiti apa dia d mesir?

ira      : uina..kalo ku tahu ku tulis juga d blog tu...kak kina cuma kasih tau lelaki tu sekolah di mesir.. kak      kina nda pernah pun kasih tau nama lelaki tu dan d mana dia sekolah..kalo ira tau ira kasih tahu juga bang asyraf tolong cari budak tu hensem ke tidak..hehehe

Asyraf : tu lah abang tanya ne...kalo dia pelajar universiti al-azhar senang sikit abang cari..tapi kalo jauh dari ne tapi duduk mesir susah sikit la..

ira       : itulah tu..tapi sory bah bang..nda sdh ku ingat mau cerita dengan kau hehehe..terlupa rupanya ada pula abang ku sekolah sana hehehe

Asyraf : hemmm asalnya kau tu..kalo ada jak kau mau barulah kau ingat abangmu ne kan..nda pa begitulah kita kan..

perbualan ne saya matikan disini sebab yang lain tu menjurus kepada diri saya yang tak penting...
hemm kalau lah saya dapat tahu tentang lelaki yang kakak saya suka tu an..sennag sikit tanya abang saya suruh dia cari di sana...hisssh ne tidak..nama pun saya nda tau apakan lagi alamat fb n nama sekolahnya di mesir..bah sabarlah

No comments:

Post a Comment