Sunday, 20 April 2014

Sem 2 : Study Week


Dah sampai masanya. Masa yang kami nanti-nantikan iaitu musim study week. Hehehe minggu rehat kan otak sekejap, sekejap jak tau bukan lama, sebab selepas study week minggu Final Exam pula dan paling menyeronokkan pula ialah cuti semester hahaha. Ni yang paling menyeronokkan. Siuk bhai cuti ni, rehat juga otak ni akhirnya. Apa-apan pun selamat maju jaya kepada semua siswa siswi jurusan DPS Semester 2. Terutama sekali kepada semua G4 semoga dapat DEKAN tau sem depan sayang korang semua. InsyaAllah kita jumpa lagi semester depan. Tu pun kalau tiada yang pindah group.

No comments:

Post a Comment