Monday, 21 January 2013

Semporna : Pulau Gusung Malantak

Hari ne nak post pasal pulau juga..pulau yang tidak lah begitu popular sangat dikalangan pelancong luar..hehe 
saya ne pantang jak dengar orang p pulau..pulau apa-apa la yg penting namanya pulau..saya tetap juga mahu ikut..sampaikan keluarga saya tu hemm bising sudah..ada satu hari tu..saya call mak saya nak mintak izin pergi pulau ne..hahahaha nak tahu mak saya pesan apa..

"napa tidak buat rumah sekali di pulau tu
alang-alang tidak payah la ira balik umah bah
menetap la di pulau tu..tiada kerja len ka
pergi pulau saja la..sampai hitam pon nda da juga kan sama ira"

Tersentap ne dengar mak saya cakap macam itu..saya disuruh buat rumah di pulang..tidak payah la kunun balik p umah..hemmmm sabar jak la..
Pulau Gusung Malantak ne tidak tidak lah jauh mana pun hanya berada dalam kawasan Pulau Bum-Bum jak
kos pergi sana dalam  RM 8.00 pulang balik..murah kan..murah hahaha murah sebab dekat..



















aznah dan fatimah zida



BFF zida, aznah dan sima

Ira, adik zida, zida, jannah,ema,aznah dan sima







ama dan jannah

adik zida, zida, ira, ezan, aznah dan sima















































No comments:

Post a Comment